ANGST OG ALLERGIBEHANDLING

Med oscillationsakupunkturOmkring 1.5 millioner danskere er berørt af astma, allergi eller anden overfølsomhed, som giver mange symptomer: nys, kløe, blærer, rindende øjne og vejrtrækningsbesvær. Allergi begrænser manges daglige udfoldelse.

Angst er også en folkesygdom, som medfører store begrænsninger i den enkeltes liv. Det anslåes, at op til 20% af befolkningen er berørt af angst eller stressrelaterede tilstande.

Både mht. angst og allergi kan årsagen bagved symptomerne være et chok, et traume eller en forskrækkelse. Man kan være bevidst om chokket eller slet ikke have nogen erindring om det. Uanset hvad, kan oscillationsakupunktur fjerne eller mindske de bagvedliggende årsager, hvis årsagen er et chok eller en forskrækkelse.


Oscillationsakupunktur løsner oplevelsen og fører kroppen tilbage til en ligevægtig tilstand. Er chokket et, man ikke engang kan huske, er det jo ikke muligt at behandle det gennem terapi; eller måske ønsker man ikke at ’grave i fortiden’. I så fald kan denne fine akupunkturmetode give klienterne en stor hjælp og lindring.

Akupunkturmetoden er enkel, og der skal oftest kun få behandlinger til. Den giver effekt på alle årstider, også langt inde i eksempelvis birkepollensæsonen!


Hvis du lider af PTSD, social angst, panikangst, uro eller har fødevareallergi/intolerance, pollenallergi, støvallergi eller allergi overfor husdyr og skimmelsvamp kan denne behandling være relevant for dig.

Behandlingen kan virke på alle typer angst og allergi, hvis årsagen er et chock eller en forskrækkelse.

GALLERI


KONTAKT MIG


Adresse: Mølleparken 1, Ulsted, 9370 Hals

Telefon: 29724042

Email:kropogsindbysara@gmail.com

ÅBNINGSTIDER


Mandag : 5-6 & 9-12

Onsdag: 5-6 & 9-16

Øvrige dage efter aftale

SOCIALE MEDIER

Copyright © All Rights Reserved